Termeni si conditii

Site-ul www.brutofood.ro este proprietatea companiei SC OCEANUL INDIAN SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Belgrad, nr. 5, etaj 1, ap. 4, sector 1, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/5807/2010, CUI RO17572759 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: office[at]flavours.ro. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma “www.brutofood.ro”. Prin utilizarea site-ului www.brutofood.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Site-ul www.brutofood.ro este proprietatea SC OCEANUL INDIAN SRL si se supune legilor din Romania.
Completarea formularului de inscriere este considerat consimtamantul expres
si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul atribuirii cardului de discount Stradale ce se identifica printr-un cod unic care se asociaza cu datele cu caracter personal introduse.

Oceanul Indian SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Oceanul Indian SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.brutofood.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

Scopurile in care Oceanul Indian SRL poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate comercializarii serviciilor si produselor Oceanul Indian SRL, cum ar fi:
• realizarea de studii de piata pentru produsele si serviciile Oceanul Indian SRL.
www.brutofood.ro
• inregistrarea informatiilor in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.
• informarea despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate

Drepturile utilizatorilor:
a. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
b. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
c. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre Oceanul Indian SRL pe adresa de email office@flavours.ro sau la adresa Str. Elena Vacarescu, nr. 9, Bl.XXI/2, parter, Sector 1, Bucuresti.

In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul www.brutofood.ro va fi automat restrictionat, deoarece aceasta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul www.brutofood.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt Oceanul Indian SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nicio informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.